A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2015 November
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

nov

25

DXN jutalomút Malajziába

2015.11.25 - szerda

DXN jutalomút Malajziába

 

A közelmúltban fantasztikus ajándékkal lepett meg az Élet: a DXN meghívott egy jutalomútra Malajziába, a világnak e varázslatos szegletébe, ahol nem csak a természeti, hanem az emberi csodákat is megismerhettem közelebbről. Szubjektív beszámoló malajziai utazásomról.

 

Miért jó DXN tagnak lenni?

 

Erről már hosszan és kimerítően írtam a múltkori cikkben, elmeséltem, miért éri meg üzletileg és miért éri meg emberileg, miért lesz hálás a családod, és miért lesz hálás az egészséged, ha csatlakozol a DXN tagokhoz. 

 

Arról azonban nem írtam (még), hogy a DXN-nek is megéri, ha minél több és minél lelkesebb tagja van, ezért olykor-olykor megajándékozza az embert... például egy malajziai utazással.

 

Hát nem megéri?

 

A kezdetek

 

Bevallom őszintén, amikor megtudtam, hogy meghívtak Malajziába, először el sem akartam menni.


Meglepő, ugye?


Most már így utólag én sem értem, hogyan is gondolhattam ezt komolyan:)

A nem-menés legfőbb érve a motiváció és a munka volt. No nem ezek hiánya, hanem éppen ezek túltengése: ha nem lennék motivált, nem tudtam volna megalapítani a DXN spanyolországi cégét, nem tudtam volna megszervezni termékek egészségügyi regisztrációját a tanácsadó cég felkutatásától kezdve a spanyol nyelvű címkék elkészítéséig, és nem tudtam volna irányítani a spanyol értékesítésének, kiszállításának és logisztikájának több mint ¾ részét - az otthonomból.

 

Szóval éppen ellenkezőleg: rettentően motiváltnak éreztem magam, ráadásul most éppen betemet a munka. Szerencsére!

 

Ám amikor tudatosult bennem, hogy itt most nem csak rólam van szó, hanem arról a 30 spanyol csapattársamról is, akik szintén Malajziába készülnek, meg arról a sok száz spanyolországi emberről, akik szemében én vagyok a S

DXN Spain „anyja", akkor azért elfogadtam a meghívást.


Persze nem volt ez olyan nagy kellemetlenség, sőt:)

 

Hivatalos és nemhivatalos programok

 

Alfredoval, a férjemmel, valamint a fentebb már említett 30 csapattárssal vágtunk bele az utazásba, és rögtön egy fantasztikus „leg"-gel indítottuk a programot: a világ legnagyobb, kétszintes repülőgépével repülhettünk! Egyelőre még csak az alsó szinten, de most új életcélom van: legközelebb a felsőn szeretnék utazni;)

 

A 2x7 órás út után kissé fáradtan, de izgatottan megérkeztünk Malajziába, és rögtön lenyűgözött az ország. Persze nem sok időm maradt bámészkodni és a kulturális különbségeken merengeni, hiszen szoros volt a programunk: ebben a pár napban részt vehettünk az új, kuala lumpuri DXN iroda fantasztikus megnyitóján, ellátogattunk a DXN farmra, és megnéztük a Langkawi álomszigetet is. 

 

Hihetetlen volt látni azokat a helyeket, a farmot, a „gyárat", amit a videókon és a képeken már annyiszor láttam, első kézből megtapasztalni azt az odafigyelést és szakmaiságot, amivel a DXN termékek készülnek. 

 

Ha lehet még biztosabbnak lenni abban, hogy a DXN fantasztikus, hát ezután az út után semmi kétségem nincs.

 

Az egyik spanyol csapattársam (aki korát tekintve akár az apám is lehetne), annyira boldog volt, hogy elsírta magát a farmon, és nekem köszönte meg ezt a lehetőséget... pedig én „csak" annyit tettem, hogy otthonról, a gyermekeim mellől akartam dolgozni, és ezért tűzön-vízen keresztülvittem a spanyol piac megnyitását. 

 

Az online munkámnak eszméletlen offline következményei, pontosabban eredményei lettek, és erre nagyon büszke vagyok!

 

Ha Te is szeretnél csapatunk tagja lenni és igazán átélni mit jelent a DXN, kattints ide!

 

 

 

 

 

 

 

Itt találsz még néhány fotót erről a csodás malájziai utazásról.

 

nov

18

Miért jó DXN tagnak lenni?

2015.11.18 - szerda

 

 

3 ok, miért jó DXN tagnak lenni

 

„Miért jó DXN tagnak lenni?" - kérdezik sokszor. Ha két szóban kellene válaszolnom, azt mondanám: mert megéri. De ha egy kicsit hosszabb idő is rendelkezésre áll, akkor kifejtem, hogy mert egészséges, mert üzletileg sikeres, mert a DXN tagságnak köszönhetem, hogy otthon lehetek a gyerekeimmel, mégis biztos „munkahelyem" van, és orvos helyett inkább nyaralni járunk! Kattints és olvasd el, hogy miért éri meg nekem DXN tagnak lenni - és miért éri meg neked!

 

1. Mert megéri üzletileg

 

A történetem évekkel ezelőtt kezdődött, amikor olyan „munkát" kerestem, ami segít abban, hogy minél több időt tölthessek a családommal. Sőt, ha lehet, minden időt a családommal tölthessek. Olyan megoldásra volt szükségem, ami megfelelő megélhetést biztosít, ugyanakkor megengedhetem magamnak azt is, hogy otthon maradjak a gyerekekkel bármikor, amikor szükségük van az édesanyjukra. 

Én az üzleti oldaláról ismerkedtem meg először a DXN-nel, és nagyon gyorsan látványos sikereket értem el: Spanyolországban például én készítettem elő a spanyol piac hivatalos megnyitását.

(A teljes történetemet ide kattintva olvashatod el)

 

2. Mert az egészséged meghálálja 

 

A legtöbben azonban a másik oldalról ismerkednek meg a DXN csodálatos világával: ők először a termékekkel találkoznak.

 

Rémisztően sok felnőtt ember van ma a civilizált társadalomban, aki technikailag egészséges, „csak" éppen valami „apró" egészségügyi problémával küzd: a magas vérnyomás, a savtúltengés, a szív-és érrendszeri panaszok ijesztő méreteket öltenek világunkban.


Sokan vannak, akik ezekre a problémákra keresnek megoldást, akik bíznak abban, hogy van élet a pirulákon túl, és gyógyszerek helyett inkább a természetes gyógymódokban, az egészséges életmódban hisznek.

 

Ők általában a ganodermás kávéval, vagy más DXN termékkel találkoznak először, és így csatlakoznak ehhez a fantasztikus hálózathoz.
Nekik azért éri meg, mert a hagyományos kávéjukat, teájukat vagy tisztálkodási szereiket végre lecserélhetik olyanra, amivel valóban tesznek az egészségükért, ami segít abban, hogy kevesebbet kelljen orvoshoz járniuk. 

Sőt, azért is megéri, mert a DXN tagságnak köszönhetően kedvezményt kapnak a listaárakból, így olcsóbban jutnak hozzá az egészséges termékekhez. 

 

3. Mert minden szempontból kifizetődő!

 

Természetesen a legtöbben nem csak az egyik, vagy csak a másik utat járják: akik a DXN-ben az üzleti lehetőséget látják, azok természetesen maguk is fogyasztják a termékeket, és napról napra láthatják, hogy családjuk majd' kicsattan az egészségtől, akik pedig fogyasztóként kezdik, és csak az egészségjavító hatást látják a ganodermában, előbb-utóbb rájönnek a benne rejlő kereseti lehetőségre, és felcsapnak értékesítőnek. 

Nekünk ezért jó DXN tagnak lenni.

 

 


Neked miért éri meg?

 

 

Kattints ide a részletekért!

 

nov

11

Miért jó a ganoderma?

2015.11.11 - szerda

Miért jó a ganoderma?

 

 

A gombapaprikás vagy a rántott gomba a magyar konyha kedvelt fogásai, természetes számunkra, hogy a konyhában felhasználjuk ezt a növényt. De gondoltál már arra, hogy a kávédba is gombát tegyél? Eszedbe jutott már, hogy ettől egészségesebb is lehet az életed? Persze nem a csiperke vagy a vargánya gombát kell belereszelni, hanem a ganodermától, vagyis pecsétviaszgombától lesz egészségjavító a napi fekete. Olvass tovább, és elárulom, miért olyan jó ez a gombafajta!

 

A hagyományos kínai gyógyászat évezredes múltra tekint vissza.
Az ókorban élt egy Sen-nung nevű kultúrhérosz, akihez a földművelés kezdeteit kapcsolják, és őt tekintik az első farmakológusnak is (a farmakológia jelentése: gyógyszerhatástan).
Shen-nung írta a legelső kínai gyógyszerkönyvet is, amiben egy lingzhi nevű gyógynövényről mesél. Ezt a növényt a legmagasabb minőségű gyógyszerek közé sorolta, mert még hosszú ideig tartó fogyasztása sem okoz káros mellékhatásokat. 6 színváltozatáról ír - ezekről mára kiderült, hogy külön gombafajok.
Később a vörös színű lingzhi-t a pecsétviaszgombával (Ganoderma lucidum) azonosították, ami többek között javítja az állóképességet, és fokozza a szervezet öngyógyító képességét is, tehát segít az egészséged hosszú távú megőrzésében.

 

A ganoderma szédületes hatásai

 

Rendkívül sokáig, több mint ezer évig a gombafaj körül egyfajta misztikus köd lengett, senki sem tudta, pontosan mi ez, és miért ilyen jó, az emberek csak azt tudták, hogy segítségével megőrizhetik fiatalságukat, és rendszeres fogyasztása hosszú élettel ajándékoz meg.
Végül az 1960-as évek végén kezdték el kutatni a hatásait szerte a világon, és kórházak, egyetemek és gyógyszeripari vállalatok klinikai kísérletei révén megfejtették speciális hatékonyságának titkát.

 

Bebizonyították, hogy ha a pecsétviaszgombát kúraszerűen alkalmazzák, akkor:

 • javítja az immunrendszer működését
 • védi a májat
 • tumorellenes, kiemelt jelentősége van a gyomor-, a vastagbél-, a máj- és a hasnyálmirigyrák kiegészítő kezelésében
 • hatékonyan lép fel a fekélyek és vírusok ellen is 
 • segít a magas vérnyomás leküzdésében
 • csökkenti a koleszterin- és trigliceridszintet
 • gátolja a vérrögképződést 
 • antidiabetikus
 • bővelkedik antioxidánsokban 

És még számtalan más gyógyhatása van!

 

Mi van a ganodermában, amitől ennyire egészséges?

 

Először is szerves germánium (Ge), ami akár másfélszeresére növeli a vér oxigénfelvevő képességét, ezáltal javíthatja az emésztést és megelőzheti a szövetek elhalását is. Bizonyos kutatások alapján a Ganoderma 800-2000 milliomodrészben tartalmaz germániumot, ami akár 6-szor annyi, mint amennyi a híresen egészséges ginzengben (Panax ginseng) fellelhető.

A ganodermában találunk még poliszacharidokat is, egyszerű cukrokból álló óriásmolekulákat, amelyek bizonyítottan segítik az immunrendszer ideális működését.
Ezen felül több gomba-poliszacharid esetében a vizsgálatok tumorgátló hatást is mutattak. Ennek a hatásnak köszönhetően Japánban például az 1970-es évek végétől törzskönyveztek gomba-poliszacharidokat tartalmazó gyógyszereket, melyeket kiegészítő kezelésként használnak a klinikai daganatterápiák során.

A ganoderma tartalmaz különböző triterpéneket is, amelyek a keserű ízért felelősek. Ezek a triterpének antivirális, tehát vírusellenes hatást váltanak ki.

 

Miért jó hír a ganoderma felfedezése a kávéfogyasztóknak?

 

Azért, mert a ganodermát több módon is magadhoz veheted, de a legegyszerűbb a reggeli kávéval „bevenni": a kávéba kevert ganoderma por keserűsége fel sem tűnik a kávé kesernyés íze mellett. Ne aggódj, nem lesz gombaízű a kávéd!
Ha minden reggel szoktál kávézni, akkor garantáltan nem feledkezel meg a napi ganoderma-adagról sem:)

A ganodermás kávét ráadásul azok is bátran fogyaszthatják, akiket amúgy egészségügyi okokból kávé-csökkentésre ítélt az orvos, hiszen a ganoderma ellensúlyozza a kávé negatív hatásait: nem kell többet aggódni a vérnyomás emelkedése, a gyomorégés vagy az elsavasodás miatt. 

Ha szeretnél  egész nap energiával teli szervezetet, ugyanakkor jót akarsz este aludni, ha szereted a kávé ízét, akkor a ganodermás kávé a tökéletes frissítő!
Sőt, a ganodermás kávéból kevesebb fogyasztása is elég a kívánt hatás elérése érdekében: azoknak, akik korábban naponta 4-5 sima kávét megittak, a ganodermás kávéból csak napi 1-2-re van szükségük, és a hatás mégis ugyanaz.

 

Kattints ide, és próbáld ki a finom és egészséges ganodermás kávét!

 

ápr

25

Utam egy része a DXN-ben

2015.04.25 - szombat

szept

27

A DXN első hivatalos szemináriumát 2013. október 12-re szervezem: