A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

15

Egy DXN "ganodermaügynök" élete :-)

2015.12.15 - kedd

Avagy miért imádom a munkámat

 

 

Korábban már írtam arról, hogy amikor belevágtam, a DXN egyik legnagyobb vonzereje az volt számomra, hogy otthonról, a családom mellől dolgozhattam. Ennél azonban sokkal többet kaptam: olyan irigylésre méltó életet, amiben immár a családomé a főszerep, mégis 100%-ot tudok nyújtani a hivatásomban is.

 

Amikor korábban munkát kerestem, anyaként egyszerűnek tűnő, de a hagyományos munkák mellett megoldhatatlannak látszó vágyaim voltak. Azt akartam, hogy a gyerekeimnek legyen anyjuk, aki elviszi őket az iskolába, aki gond nélkül otthon marad velük, ha betegek. Azt akartam, hogy ha a gyerekeimmel töltöm az időmet, akkor csak rájuk kelljen figyelnem, ne azon kelljen gondolkodnom, hogy vajon mit szól a főnököm, amiért megint szabadságot vettem ki.

 

Egyszerűen ennyit szerettem volna.

 

Ennél sokkal-sokkal többet kaptam. A munka lett a szabadság, az átlagos hétköznapom mára úgy néz ki, mint amit annak idején szabadnapjaimra képzeltem:

 

Egy „ganodermaügynök" átlagos napja:

 

8:00: a férjem mellett ébredek, boldogan nyújtózkodom, majd frissen kipattanunk az ágyból, teli energiával. Oké, bevallom, velem is előfordul, hogy nem annyira pattanok, de szerencsére egy csésze ganodermás kávé gondoskodik arról, hogy meglegyen a naphoz szükséges „üzemanyag":)

 

A férjemmel együtt elkészítjük, megreggeliztetjük a gyerekeket, majd elvisszük őket az iskolába. Mindannyiunknak jól indul a napja, mert együtt vagyunk, nem kapkodunk és nem stresszelünk, sőt! reggel általában még tornázni is van időnk. Nem feltétlenül mindig együtt, de mindannyian szakítunk időt arra, hogy felpörgessük a szervezetünket.

 

10:00: a férjem bemegy az irodába és megnyitja a napot. Én eközben itthonról intézem a spanyol piac ügyeit, délelőttönként mindig itthon dolgozom.

13:30: Tartok egy nagyobb szünetet, elkészítem a család ebédjét. Körülbelül 2 körül jön haza a férjem, együtt megyünk a gyerekekért, együtt hozzuk haza őket és az egész család együtt ebédel itthon. Fantasztikus érzés, hogy ilyen sok időt tölthetek velük!

 

Ebéd után cserélünk a férjemmel: egyik nap ő viszi a fociedzésre a fiúkat és én megyek az irodába, másik nap enyém a foci, és övé a DXN. Így mindkettőnknek ugyanannyi ideje jut a munkára és a gyerekekre is. 

 

És természetesen este mindannyian együtt vacsorázunk:)

 

Ha még emlékszel a cikk elejére: amikor munkát kerestem, már azzal is boldog lettem volna, ha olyan állást találok, ami lehetővé teszi, hogy itthon maradjak a gyerekekkel, amikor betegek, és szükségük van rám. 
Ehhez képest a DXN egészséges termékeinek köszönhetően a gyermekeim szinte soha nem betegednek meg, mégis rengeteg időt tudunk együtt tölteni!

 

 

Igen, az életem pont olyan, mint egy narancslé-hirdetés: de cseppet sem bánom. :-)

 

Természetesen nem volt mindig minden ilyen idilli, hiszen a kezdetekkor, a spanyol piac megnyitása során sokszor előfordult, hogy éjt-nappallá téve dolgoztam és ma is több órát dolgozom naponta, mint amennyi ebből az írásból kiderül. Kemény munkám van abban, hogy ilyen „tökéletes" életünk lehessen.


Ugyanakkor a kitartó munka meghozta gyümölcsét és viszonylag gyorsan sikerült kialakítanom azt az életvitelt, amire mindig is vágytam. Sőt, még annál is jobbat!

 

A jó hír az, hogy mind a spanyol, mind a magyar piac nyitott immár: ha te most vágsz bele, akkor már nem kell megküzdened a kezdeti nehézségekkel, és te is elérheted ezt az álmot, amit nekem sikerült!

 

Kattints ide, lépj máris!

 

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on