A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Május
H K Sze Cs P Szo V

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

dec

4

Szlovákiai utazásom és előadásom

2015.12.04 - péntek

 

Amikor azt mondom valakinek, hogy MLM-mel foglalkozom, vagy azt, hogy otthonról dolgozom, legtöbben úgy képzelik a dolgot, hogy melegítőben ücsörgök a nappaliban és a kanapéról írom az emaileket. Ha hozzáteszem, hogy két gyermekem miatt akartam otthon maradni, akkor mindehhez hozzáképzelik a felfordulást is.
Pedig ha tudnák, milyen kevésszer fordul elő újabban, hogy melegítőben ücsörögnék a kanapén!

 

Az ősz az utazások jegyében telt: nemcsak Malajziába jutottam el, de Szlovákiába is meghívott a DXN egy két napos rendezvényre, hogy előadást tartsak a spanyol sikerekről, és átadjak egy kicsit a know-how-ból; gyakorlati tippekkel és tanácsokkal szolgáljak azoknak, akik szeretnének hasonló sikereket elérni a DXN-ben. 

 

Örülök, amikor erről kérdeznek, hiszen nagyon büszke vagyok a spanyol eredményekre, a sajátomra és a csapatoméra egyaránt akik csakúgy mint én, villámgyorsan felismerték a DXN-ben rejlő nagyszerű lehetőségeket, áigz nagyon gyorsan növekedett a piacunk.

 

Az első napon a saját történetemről, miértekről meséltem, elmondtam, hogy nálam hogyan kezdődött, és hogyan jutottam el idáig és természetesen szó esett a csapatomról is, akik mára szintén szép eredményeket értek el. 

 

Kattints ide, és olvasd el te is a történetemet.

 

A másnapi előadáson elárultam néhány kulisszatitkot is, szó volt a bevált módszereimről és néhány nagyon egyszerű, gyakorlatias és azonnal bevethető tippeket is adtam a közönségnek.

A nézők nagyon lelkesek és eszméletlenül hálásak voltak, én pedig nagyon boldog: hatalmas energiákat kaptam azalatt az idő alatt, amíg a színpadon álltam.
Újra és újra megtapasztalom a saját bőrömön, hogy a kommunikációt, a tapasztalatcserét nem lehet túlértékelni: ami az egyik embernek triviális, rutindolog, az a másiknak kincset érő információ lehet.


Nagyon remélem, hogy a közönség soraiban ülőknek a lelkesedése kitartott másnap, harmadnap is, és sokmindent meg is valósítottak abból, amit felírtak. Remélem, hogy mostanra már mindegyikük élvezheti sikereinek gyümölcsét!

 

A DXN új európai igazgatója

 

A vasárnapi napon debütált Sean Higgins, a DXN új európai igazgatója a színpadon: most először szólalt meg hivatalosan is egy rendezvényen.

 

Különös egybeesés, hogy pont 22 éves vezetői tapasztalata van MLM cégben - és a DXN is éppen most ünnepelte a 22. születésnapját:)

 

Örülök, hogy a bemutatkozás után egy kicsit beszélgethettünk, és szívmelengető érzés volt, hogy mintha már régóta ismertük volna egymást: ismerte és elismerte DXN-es pályafutásomnak szinte minden egyes részletét. :)

 

Nemsokára jön Spanyolországba, és alig várom, hogy büszkén bemutathassam a csapatomat, a nagyszerű vezetőket, akik mintha a gyermekeim lennének, hiszen gyakran szoktuk mondogatni, hogy én vagyok a „spanyol DXN anyja".

 

Amikor pedig nem előadást hallgattam, vagy előadást tartottam, feltérképeztem a helyi DXN-t és jól megnéztem magamnak a pozsonyi irodát, ahol személyesen is megismerhettem azokat a szlovák munkatársakat, akikkel eddig még nem talákoztam.

 

Hétfőn még tartottunk egy röpke megbeszélést a szlovák iroda Country Managerevel, Zuzanaval és az európai igazgatóval Sean Higgins-szel, majd irány a bécsi reptér, hiszen itthon már várt a családom, akiket ezúttal nem tudtam magammal vinni. Pedig nekik is részük van ebben a sikerben: nekik köszönhetem, hogy belevágtam, hogy kitartottam, értük csináltam.

Ez amolyan kettő-az-egyben érzés: értük tettem, de én érzem jól magam tőle.
Sőt, nem csak jól: fantasztikusan!

 

Szeretnéd te is átélni ezt az érzést? Akkor kattints ide és lépj be a DXN családjába!

 

 

 

 

 

Itt nézheted meg a fotókat erről az útról.


DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on