• ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

 

A nevem Papp Andrea. Végzettségem szerint közgazdász és idegenvezető vagyok.

Külföldön, Dél-Kelet Spanyolországban élek férjemmel és két pici gyermekünkkel. Mivel távol élünk mindkettőnk szüleitől és a család többi tagjától, az, hogy mindketten házon kívül dolgozzunk, szinte lehetetlen.


Jó ideje keresem már a lehetőségeket, hogy miként tudnék itthonról, az internet segítségével dolgozni és ezáltal jövedelemhez jutni.

Lelkes számítógép- és internet felhasználóként rövid időn belül egyértelművé vált számomra, hogy csakis ilyen módon szeretnék dolgozni.


Nagyon fontos, hogy bármikor a gyerekekkel lehessek, amikor betegek, én tudjam őket ápolni, ugyanis nem szeretném őket idegenre bízni.


Elkezdtem hát magam képezni és el is végeztem több online tanfolyamot, ahol megtanultam weblapot készíteni, üzemeltetni és rengeteg internetes marketing tudással is gazdagabb lettem. Minél többet tudok, annál kíváncsibb vagyok, így a tanulás folyamatos, én személy szerint nem tudom abbahagyni.


Szerteágazó internetes és számítógépes ismereteimet mindenképp pénzre szerettem volna váltani.


Készítettem egy gasztro-honlapot spanyol nyelven és dolgozom egy újabb saját oldalon is, mégis valami még hiányzott... Szerettem volna mindent, de legalábbis a lehető legtöbb dolgot és ismeretet alkalmazni és hasznosítani, amelyeket az utóbbi években sajátítottam el.


A lehetőségek tárháza az interneten óriási, nem egyszerű a választás, de elsősorban azt kell tudni, hogy mit akar az ember elérni. Az én céljaim egyértelműen megfogalmazódtak már:

Szeretnék olyan munkát végezni itthonról, amit szívesen csinálok rugalmas időbeosztással és biztos jövedelmet is eredményez. Ha pedig még az áhított passzív jövedelmet is meg tudom valósítani, az már igazán “mindennek a teteje”, az álmok netovábbja. 


És akkor jött a DXN. Pontosabban az orrom előtt volt már egy ideje, de végre észre is vettem a lehetőséget.


A cég közel két évtizedes múlttal rendelkezik és különlegessége abban rejlik, hogy mindennapi fogyasztási-élvezeti cikkeket gyárt és forgalmaz hálózatos értékesítési rendszerben .


A fő termék a kávé, amit minden nap akár többször is fogyasztunk, mert szeretjük az ízét, mert feldob, mert szokásunkká vált..... és mert egyszerűen a rabjai vagyunk. Hát ez az. Nem felejtjük el soha meginni a napi kávéadagunkat igaz? Senkit nem kell figyelmeztetni, hogy vegyen magának kávét, ez is igaz. Nem írjuk fel a bevásárlólistára, mégis mindig megvesszük. A fő termék tehát zseniális, hiszen eladja magát, mi, kávéfüggők pedig akarjuk őt, szükségünk van rá! 


És lehet tovább fokozni e “rutintermék” magasztalását, hiszen ez a különleges kávé ganoderma kivonatot tartalmaz, amely köztudottan nagyon jó hatással van az emberi szervezet egészére.

Többek között erősíti az immunrendszert, ami számomra rendkívül fontos, hiszen nem engedhetem meg magamnak a betegeskedést két apróság mellett. 


A DXN Európában még csak néhány éve van jelen, nem nehéz felismerni azt, hogy nagy piacnyitások előtt áll a vállalat, óriási lehetőséget adva mindazon emberek számára, akik a saját és a családjuk biztos megélhetésének biztosítását tűzték ki célul.


Én személy szerint kihasználom többnyelvűségünket, hiszen a férjem spanyol, továbbá mindketten beszélünk még idegen nyelveket, így mi több nyelven építjük az üzletünket.


A nemzetközi üzlet kiépítésének lehetősége minden idegen nyelvet beszélő munkatárs számára adott és véleményem szerint ajánlott is. A cég biztosít ilyen igényes és informatív ingyenes honlapot mindenki számára, aki ki szeretné használni az ebben az üzletben rejlő nagyszerű és nemzetközi lehetőségeket.


Én döntöttem és belevágtam életem nagy vállalkozásába. Nincsenek határok csak dolgozni kell és lesz eredménye. Én az első év kemény munkája után már csak ebből az üzletből élek. Lassan egy éve már annak is, hogy a férjem is teljes mértékben csak a DXN-nel foglalkozik.


A cég marketing terve nagyszerű, nem hasonlítható egy, hasonló rendszerben értékesítő vállalatéhoz sem. A befektetés az induláshoz igen csekély, az én esetemben kevesebb, mint a havi üzemanyag-költség volt az utolsó munkahelyemre való autózással.


Még mindig nagy erőkkel dolgozunk DXN spanyol térhódításán, a piacot hivatalosan már megnyitotta a cég, kitartó és kemény munkánknak köszönhetően. Sikereink már más országokba is továbbgyűrűznek. A kilátások egyre inkább több, mint kecsegtetők, az eredményekről folyamatosan beszámolok. :-)


Ha kíváncsi vagy további információra, olvass tovább, kérdezz, ha pedig döntöttél, akkor indulj el, segítünk!

 

*****************************************************************************************************************

 

2013. szeptember 25, alig egy évvel az üzletépítés elkezdése után Gyémánt lettem. Igen, az ELSŐ GYÉMÁNT Spanyolországban:

 

 

2014. julius 1 : megkezdi müködését hivatalosan a spanyolországi Service Center, amelyet mi müködtetünk és a központi madridi irodával együtt szolgáljuk ki az óriási spanyol piacot.

 

 

2014. augusztus 2 : egy évvel az alapító okirat aláírása után hivatalos piacnyitás Spanyolországban:

 

 

2015 szeptember: Benne vagyunk az europai TOP 10-ben, TRIPLE DIAMOND üzleti szintünkkel Spanyolország elsö számú üzletépítői vagyunk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on